Στο εξώφυλλο της έντυπης έκδοσης “Γλυκές Αλχημείες” (τεύχος Σεπτεμβρίου 2018) φιλοξενείται ως κεντρικό θέμα ένα από τα χειροποίητα πιάτα μας, με Ροδάκινο από τη σειρά μας “Φρούτα 2018” !
Δεν πρόκειται για κάποια χορηγία, για αυτό είναι τιμή μας που ο διασημότερος Έλληνας ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος επέλεξε τα χειροποίητα προϊόντα μας για να παρουσιάσει τις λαχταριστές του συνταγές με σιροπιαστά γλυκά. Στο εξώφυλλο βλέπετε τη σιροπιαστή πίτα με εσπεριδοειδή και φιστίκι Αιγίνης!
Η φωτογράφιση, πραγματικά υπέροχη!
Το περιοδικό “Γλυκιές Αλχημείες” κυκλοφορεί από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής.
Σχετικά Links: